Schroefsets

Merk/Fabrikant "AP Schroefsets"

De schroefset van AP Suspension werd in de markt gezet als kwalitatief hoogstaand alternatief voor coilovers van concurrenten. Het viel AP Suspension namelijk op dat deze er goed uitzagen, maar puur op kwaliteit vaak door de mand vielen. Dit was AP Suspension een doorn in het oog, waardoor men besloot om zelf een goed alternatief aan de man te brengen. Daardoor vindt u in de schroefset van AP zowel kwaliteit als design terug en zijn ze uitermate geschikt voor de liefhebbers van mooie krachtige auto's.


Merk/Fabrikant "KW Suspensions"

KW is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van op prestaties gerichte ophangsystemen. Het brede assortiment van KW biedt plaats aan bijna elk type voertuig. KW HLS (hydraulisch liftsysteem) vermijdt moeilijkheden bij het van de wegligging. Technisch veeleisende sportchauffeurs die geïnteresseerd zijn in enorme verlaging met een hoog comfortniveau gebruiken KW Coilovers. KW Street Comfort is ontwikkeld voor de prestatiegerichte forensen die behoefte hebben aan een hoger comfortniveau van hun prestatie-ophangingssysteem. KW Clubsport is de oplossing voor de liefhebbers van trackday die een agressievere afstelling van de ophanging nodig hebben.

Indrukwekkende successen in de internationale motorsport in 2009 vergroten de vraag naar de race-vering KW Competition. KW Competition wordt gebruikt voor nationale en internationale autosporten, bijvoorbeeld FIA GT, FIA WTCC, 24h Race en Endurance Cup op de N├╝rburgring en nog veel meer motorsport series.Merk/Fabrikant "Bilstein B14"

Het merk Bilstein levert vering, schokdempers en ondersteltechnieken van hoge kwaliteit. Zowel voor meer comfort als voor dynamisch weggedrag bent u bij Bilstein aan het juiste adres.

Het merk is bekend over de hele wereld en biedt een uitgebreid assortiment aan wegligging verbeterende producten. Door jaren lange ervaring in de autosport weet Bilstein innovatieve en hoogstaande oplossingen te bieden op gebied van ondersteltechniek. Niet gek dat de veel automerken standaard ook al Bilstein monteren onder hun modellen.

Met het Bilstein B14 schroefdempersysteem wordt techniek uit de autosport voor straatgebruik aangeboden.Merk/Fabrikant "ST Suspension"

ST Suspension


Merk/Fabrikant

Tieftec

Racing & tuning

Merk/Fabrikant

BonrathMerk/Fabrikant "Jom"

JomMerk/Fabrikant "Vmaxx"

VmaxxMerk/Fabrikant FK

FK automotive


Email:info@atptuning.be

GSM 472937647

Copyright @ All Rights Reserved