velgen


Merk/Fabrikant "BBS"

BBS is een Duitse producent van velgen uit 1970. Zoals praktisch alle Duitse merken staat kwaliteit hoog in het vaandel. BBS velgen werden in snel tempo na hun introductie begin zeventiger jaren populair bij autosporters. BBS bleek namelijk toen al lichte, driedelige en uiterst sterke velgen te produceren. Al even snel vonden de velgen gretig aftrek bij autoliefhebbers die het bijzondere honinggraatvormige ontwerp en autosportimago konden waarderen. Tot op de dag van vandaag heeft BBS een trouwe schare fans welke de technisch hoogstaande en uniek vormgegeven velgen van deze Duitse velgenfabrikant bijzonder op prijs stellen.

Ons assortiment bestaat uit een rijk aanbod van verschillende modellen in de maten van 17, 18,19, 20, 21 en 22 inch.Merk/Fabrikant "BORBET"

Het Duitse Borbet is al jaren een toonaangevende velgenfabrikant. De lichtmetalen velgen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het mooie design. Het bedrijf staat bekend als een internationaal erkend specialist voor aluminium velgen met een hoge kwaliteit en mooi design. Alle Borbet modellen zijn TÜV goedgekeurd. Borbet biedt een breed assortiment aan lichtmetalen velgen. Borbet velgen hebben een verschillend design, van sportief tot klassiek.

In ons assortimentvan Borbet een zeer ruime keuze uit veschillende modellen (zoals: Borbet LS, Borbet XA,  Borbet XL,  Borbet XRT,  Borbet RS,  Borbet FS,  Borbet BSU,  Borbet LV4, Borbet LV5, Borbet A, Borbet BL4,   Borbet BL5  Borbet BLX,  Borbet CC,  Borbet CW3,  Borbet CW4 en Borbet X8) met de maten 14, 15, 16,  17, 18, 19, 20, 21 en 22 inch.Merk/Fabrikant "Barracuda"

Het Zwitserse Barracuda heeft al meer dan 20 jaar ervaring en belichaamt kwaliteit en prestaties in een innovatief ontwerp

Barracuda staat voor:

  • Innovatieve technologie
  • De hoogste kwaliteitsstandaard
  • Exclusief design
  • Buitengewone oplossingen

In ons assortiment van de modellen Karizzma, Tzunamee en de voltec T6 een ruim aanbod in verschillende kleurstellingen met de  maten 17, 18, 19, 20, 22 inch.Merk/Fabrikant "3SDM"

3SDM is een snel groeiende producent van velgen gevestigd in het zuiden van Engeland. In een markt met vele verschillende merken is 3SDM een producent die zich onderscheid door velgen te produceren die net anders zijn dan wat gebruikelijk is. Als je op zoek bent naar een 'wat standaard' model ben je bij 3SDM niet bij het juiste merk.

3SDM kun je zien als een frisse wind in de anders zo statische markt. Waar andere producenten zich prettig voelen te leunen op gebruikelijke bekende eigen velgen kijkt 3SDM altijd naar de toekomst en weet precies wat de klant wilt.

De velgen zijn gegoten uit een top aluminiumlegering en worden pas in productie genomen nadat ze zijn ondergaan aan verschillende duurzaamheid testen. De gepolijste velgen krijgen een 'superfinish' op speciaal ontworpen draaicentra die er voor zorgen dat de ronde lijnen vrijwel onzichtbaar zijn. Hierna gaan de velgen door een voorbehandeling van zeven stappen die gebruikt wordt in de ruimtevaart. De gegoten velgen hebben een heldere poedercoating over alle glanzende afwerkingen. De beschikbare maten zijn 16, 17, 18, 19 en 20 inch.


 5 x 112   ET35

 5 x 120   ET18

 5 x 120   ET30

 5 x 120   ET38


Merk/Fabrikant "Lenso Wheels"

Lenso WheelsMerk/Fabrikant "BE Wheels"

BE-Wheels is onderdeel van Breyton. Het Duitse merk Breyton is in 1982 opgericht. Breyton velgen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en vormen de perfecte synthese tussen sportief design en geoptimaliseerde rijeigenschappen. Niet toevallig zijn verhoogde veiligheid, speciaal design en minimale gewicht de speerpunten van elk ontwerp velg van Breyton. Ze behoren tot de lichtste wielen wereldwijd. Breyton's productieproces is bijzonder door behulp van een heel scala van beschikbare technologieën, namelijk gieten, vloeidraaien en smeden, om uitstekende producten te ontwikkelen.

In ons assortiment hebben we het model velg Force 4 van BE-Wheels met verschillende kleurstellingen en de maten 17, 18, 19 en 20 inch.


 5 x 112     ET 45   10 x 20

 5 x 120     ET42    10 x 20


Merk/Fabrikant "Quantum44"

Quantum44 S1                                   Quantum44  SFF1                     Quantum44 SFF2                      Merk/Fabrikant "Tomason"

TomasonMerk/Fabrikant "STANCE WHEELS"

STANCE WHEELSMerk/Fabrikant "Vossen"

De velgen van het Amerikaanse Vossen behoren tot de top in de tuningswereld. Het amerikaanse Vossen is er in geslaagd trendsettend te zijn in de aftermarket van top kwaliteitsvelgen voor high performance cars. Exclusieve velgen dat is waar het om draait bij Vossen Wheels. Het Amerikaanse merk is absoluut trendsetter in de velgen industrie, van klassieke uitstraling tot extreem opvallende design, ze hebben voor iedere smaak een passende velg. 

In ons assortiment designers-velgen van VOSSEN met de maten 19, 20 , 21 en 22 inch in verschillende breedtes en kleurstellingen.


Email:info@atptuning.be

GSM 472937647

Copyright @ All Rights Reserved